Εντατικά συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Φυλής

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στο Δήμο Φυλής. Μετά τους δεκάδες δρόμους που ασφαλτοστρώθηκαν το φθινόπωρο στο Ζεφύρι, το μεγάλο έργο συνεχίζεται στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα στις συνοικίες Λεφάντω, Δροσούπολη και ένα τμήμα του Αγίου Γεωργίου έχουν ασφαλτοστρωθεί περισσότερα 115.000 τ. μ. Δεκάδες δρόμοι και στις τρεις συνοικίες είναι πλέον ασφαλέστεροι μετά και τις νέες ασφαλτοστρώσεις.

Το μεγάλο έργο που περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις συνοικίες του Δήμου Φυλής εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι μελέτες με την επίβλεψη υλοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία.


“Ήδη έχουμε ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις σε τρεις συνοικίες στα Άνω Λιόσια και συνεχίζουμε σταθερά και εντατικά το μεγάλο έργο αναβάθμισης του οδικού δικτύου της πόλης μας” υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.


 Την ικανοποίηση του για την πορεία των έργων εκφράζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς: ”Με τα αλλεπάλληλα έργα ασφαλτοστρώσεων που είναι διαρκώς σε εξέλιξη έχουμε πετύχει να διατηρούμε σε καλή κατάσταση το οδικό δίκτυο της Φυλής, εξασφαλίζοντας για τους δημότες μας όρους ασφαλούς διέλευσης. Ήδη έχουμε επεκτείνει σημαντικά τον οδικό άξονα της πόλης και συνεχίζουμε εντατικά την υλοποίηση ενός ακόμη ευρέος προγράμματος ασφαλτοστρώσεων για την περαιτέρω αναβάθμιση των δρόμων της πόλης μας ” υπογράμμισε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου