ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΟΛΗΣ: Ένας δικός μας άνθρωπος θα διεκδικήσει το Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού


 Οι περισσότεροι δημότες των Άνω Λιοσίων γνωρίζουν τον Ευάγγελο Σαμόλη. Πρόκειται για τον, επί σειρά ετών, Αντιδήμαρχο του Νίκου Παπαδήμα που κατοικεί για πολλά χρόνια στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων. Ο Ευάγγελος Σαμόλης εξακολουθεί να παρακολουθεί τα δημοτικά, αλλά βρίσκεται συνειδητά εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει αφοσιωθεί στην εγγονή του, η οποία εισήχθη, φέτος, στο Πανεπιστήμιο.

Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι θα παραδώσει την αυτοδιοικητική σκυτάλη στον αγαπημένο του ανιψιό Αλέξανδρο, γιο του αποβιώσαντος, πέρσι, αδελφού του Θανάση, ο οποίος κατοικεί στους Αγίους Αναργύρους και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη διοίκηση του εν λόγω Δήμου, στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.Γιατρός στο επάγγελμα Αλέξανδρος Σαμόλης, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομικής και συγκεντρώνει την αποδοχή των παρατάξεων που αντιπολιτεύονται τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων. 

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι, λόγω του ήπιου χαρακτήρα του και της προσήλωσής του στις δημοκρατικές διαδικασίες, μπορεί να συσπειρώσει τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό χώρο, πέραν της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στηρίζει το σημερινό Δήμαρχο. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα Δήμο όπου το κυβερνών κόμμα δεν έχει ξεπεράσει, στις καλύτερες στιγμές του, το 32%. Παράλληλα, διαθέτει την αποδοχή ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι προέρχονται από τον κεντρώο χώρο και δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τη σημερινή ηγετική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, στην οποία πρόσκειται ο σημερινός Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων.

Στα προτερήματα του Αλέξανδρου Σαμόλη περιλαμβάνεται ότι, αν και 37 ετών, διαθέτει και αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς στην περίοδο 2011-2014 ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος και μάλιστα εκ των νεωτέρων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες ο Αλέξανδρος Σαμόλης ετοιμάζεται να δώσει, άμεσα, το αυτοδιοικητικό του στίγμα με τη διαδικτυακή διακήρυξη αρχών και θέσεων, ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η επίσημη παρουσίαση της παράταξής του θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου 2023.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου