Κομματική Οργάνωση Άνω Λιοσίων: Έφυγε ο σύντροφος Δημήτρης Συμεωνίδης


Έφυγε το μεσημέρι της Τρίτης ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή ο σ/φος μας Δημήτρης Συμεωνίδης, μέλος της ΚΟΒ Άνω Λιοσίων, σε ηλικία 85 ετών.

 Ο σ/φ Δημήτρης γεννήθηκε στις 25 Δεκέμβρη 1937 στην Κέα. Σε ηλικία 15 ετών ήρθε μαζί με τους γονείς του στην Αθήνα. 

Στα χρόνια που υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Ενόπλων Δυνάμεων στο άθλημα της πυγμαχίας. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1980 και υπήρξε Γραμματέας της ΚΟΒ Κέντρου Άνω Λιοσίων την περίοδο 1986-89. Την περίοδο 1982-86 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άνω Λιοσίων, με το ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΚΚΕ. 

Για 25 ολόκληρα χρόνια από το 1986 έως και το 2011 υπήρξε Πρόεδρος του Σωματείου των ΕΒΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου, με μεγάλη προσφορά στο χώρο των επαγγελματοβιοτεχνών της περιοχής. Ο σ/φ Δημήτρης υπήρξε και μέλος της Διοίκησης του Παραρτήματος Άνω Λιοσίων της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και δραστήριο μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής μέχρι το τέλος της ζωής του. 

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 5 Γενάρη 2023, στις 1 μ.μ., στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια. Η ΚΟΒ Άνω Λιοσίων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου