Το αδιαχώρητο στην ονομαστική γιορτή του Θανάση Μπούρα

 




Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο ΕΛΕΥΣΙΝΑ, για να ευχηθούν, επί τη ονομαστική του εορτή, στον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα.
Ανάμεσά τους και οι Δήμαρχοι Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης και Ελευσίνας Ανάργυρος Οικονόμου.
Από το Δήμο Φυλής διακρίναμε, μέσα στην πολυκοσμία, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη και τους Αντιδημάρχους Ελένη Λιάκου, Γιάννη Μαυροειδάκο και Μαρίνο Σαρλά. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω απουσίας του, εκτός Αττικής.
Στη σύντομη ομιλία του ο Θανάσης Μπούρας ευχαρίστησε τους φίλους του για την παρουσία τους και ζήτησε πολλές φορές, συγγνώμη για το συνωστισμό που παρατηρήθηκε. Δεσμεύτηκε ότι θα κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση σε κλειστό γήπεδο, ώστε να χωρέσει ο κόσμος και ζήτησε τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, ώστε να συνεχίσει την καθημερινή του προσπάθεια για την πρόοδο της Δυτικής Αττικής.
Σε πολιτικό επίπεδο, προέβλεψε ευρεία νίκη της ΝΔ γιατί, όπως είπε, θωράκισε, αμυντικά, τη Χώρα και έθεσε τις βάσεις της ανάπτυξης, παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία, λόγω της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία. Κάλεσε τους εκλογείς να στηρίξουν τη ΝΔ στις πρώτες εκλογές, τονίζοντας ότι θα ανοίξουν το δρόμο για ευρεία αυτοδυναμία της παράταξης στις δεύτερες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, για τον καθημερινό τους αγώνα, τη Νομαρχιακή και τις Τοπικές Οργανώσεις, την ΟΝΝΕΔ και τις γυναίκες της ΝΔ.
Τέλος χαιρέτισε προσωπικά, τον κόσμο και είχε να πει μια κουβέντα με όλους, καθώς, μάλιστα, γνωρίζει, προσωπικά, τους περισσότερους από την εποχή που ήταν Νομάρχης Δυτικής Αττικής.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου