Οι Υπερφωτισμένοι σας πάνε στο αυθεντικό ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, στο Christmas Theater! - Σπεύσατε για συμμετοχή ως τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου


 Οι Υπερφωτισμένοι σας πάνε στο αυθεντικό ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, στο Christmas Theater! Τελευταίες θέσεις - δηλώσεις συμμετοχής και καταβολή χρημάτων έως αυτή τη Δευτέρα 16/01/23. 

Η εκδρομή στο ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ θα γίνει το Σαββατο 18/02/2023, στη βραδινή παράσταση! Ώρα αναχώρησης από το Θεατρικό εργαστήρι των Υπερφωτισμένων, ΠΙΝΔΟΥ 71, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: ώρα 19:00 Ώρα επιστροφής: 23:00 (περίπου) Εισιτήριο: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν). Πληροφορίες: 6972052268 *** 

"The Phantom of the Opera" του Andrew LIoyd Webber Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών! Η παράσταση - φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, επιστρέφει με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου! Ό,τι έχετε ακούσει είναι αλήθεια! 

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών. 

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές! 

ΥΠΟΘΕΣΗ

 Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. 

Το «Φάντασμα» είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το ιστορικό ανέβασμα με τους καλύτερους ερμηνευτές στην 35άχρονη πορεία του έργου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους! 

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου