Σε εξέλιξη η διανομή προϊόντων της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε 1.306 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η διανομή ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Η νέα διανομή καλύπτει τις ανάγκες των νοικοκυριών για δύο μήνες, καθώς μαζί με τα προϊόντα για το μήνα Φεβρουάριο, οι δικαιούχοι λαμβάνουν προκαταβολικά και τα είδη παντοπωλείου για το μήνα Μάρτιο.

Ειδικότερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής διανείμει, με ίδιους πόρους, τρόφιμα παντοπωλείου σε 747 οικογένειες που αριθμούν συνολικά 1.306 άτομα. Συγκεκριμένα, προσφέρονται ζάχαρη, γάλα, ζυμαρικά, ντοματάκι κονσέρβα, ρύζι, φακές, φασόλια, αλεύρι, λάδι, τορτίγιες και σοκολάτες, σε ποσότητες ανάλογες με τα μέλη κάθε οικογένειας. Οι πολύτεκνες οικογένειες λαμβάνουν επιπρόσθετα πίτες σκορδάτες και φυστικοβούτυρο.

“Ομαλά διεξάγεται η διαδικασία, παρά τον αυξημένο όγκο λόγω της διπλής διανομής Μαρτίου – Φεβρουαρίου, καθώς οι δικαιούχοι προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, γεγονός που αποτρέπει το συνωστισμό και την ταλαιπωρία τους”, τόνισε ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Αντωνόπουλος.




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου