Τροποποίηση υποβολής αιτήσεων για χορήγηση άδειας υλοτομίας από το Δασαρχείο Πάρνηθας

 
Γνωστοποιούμε στους συνδημότες μας ότι, λόγω πληθώρας ενδιαφερομένων και για την εξυπηρέτησή τους, τροποποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υλοτομίας.
Από τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 και για τις επόμενες 15 μέρες, οι αιτήσεις υλοτομίας θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής και εν συνεχεία, θα διαβιβασθούν, με ευθύνη του Δήμου Φυλής, στο Δασαρχείο.
Μαζί με τις αιτήσεις θα υποβάλλονται φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος και λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ-ΥΔΡΕΥΣΗ-ΟΤΕ-ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ), από τον οποίο θα προκύπτει ότι ο αιτών κατοικεί εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Φυλής.
Οι άδειες υλοτομίας αφορούν τα κατακείμενα επικίνδυνα πεύκα, κατά μήκος του δασικού οδικού δικτύου Φυλής– Δερβενοχωρίων και στο δρόμο της Μονής Κλειστών, σε βάθος όχι μεγαλύτερο των πέντε μέτρων, από το οδόστρωμα.
Οι υλοτομίες θα γίνουν παρουσία δασοφύλακα και τα καυσόξυλα που θα προκύψουν θα διατεθούν σε οικογένειες που διαμένουν στο Δήμο Φυλής και ανήκουν, αποδεδειγμένα, στις ευπαθείς οικονομικά ομάδες αποκλειστικά και μόνο για κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών.

Πληροφορίες: 210 2411444

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΚΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου