Οικογενειακή Ατμόσφαιρα και πλήθος επισήμων στην Βασιλόπιτα του Αθλητικού Ομίλου της Ζωφριάς


Μπορεί η βασιλόπιτα του Ιστορικού Αθλητικού Ομίλου της Ζωφριάς να κόπηκε και φέτος στο αγαπημένο στέκι της συνοικίας “Faltso” αλλά στην άκρως εορταστική βραδιά, δεν υπήρξαν παραφωνίες.

Η πίτα κόπηκε παρουσία Αθλητών της Aντρικής Ομάδας, των Ακαδημιών και των οικογενειών τους, σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2023.

Την αθλητική βραδιά άνοιξε ο φιλόξενος Πρόεδρος του Α.Ο Ζωφριάς Γιώργος Γκούβρας, έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Δ.Σ και καλωσόρισε τον κόσμο με θερμά λόγια και αέρα νίκης, μετά τι τελευταίες ελπιδοφόρες επιδόσεις της Αντρικής Ομάδας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς μαζί με τις ευχές του για μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς δεσμεύθηκε πως τα προβλήματα που ανέκυψαν θα ξεπεραστούν, προκειμένου ο Α.Ο.Ζ να αποκτήσει το δικό του γήπεδο.



Έκπληξη της αθλητικής βραδιάς, υπήρξε η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας Νίκου Τσιαντάκη με συμμετοχή στο Μουντιάλ 1994 των ΗΠΑ.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου της Ζωφριάς Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Σωματείων και Ενώσεων και επιστήθιοι φίλοι. ​

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου