Βούλιαξε από κόσμο ο Δήμος Φυλής στο καρναβάλι

Πραγματικός χαμός επικράτησε στο καρναβάλι του Δήμου Φυλής. Μια διοργάνωση που, ενώ είχε καθιερωθεί, διακόπηκε, βίαια, από την πανδημία πήρε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, την εκδίκησή της.

Χιλιάδες κόσμου, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, παιδιά και νέοι, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Μητροπόλεως που είχε οριστεί ως αφετηρία του καρναβαλιού. Από εκεί, χορεύοντας και τραγουδώντας και μέσα σε νέφος από σερπαντίνες και κομφετί πορεύτηκαν προς το Δημαρχείο, όπου περίμενε την πομπή ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο διοργανωτής Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεκαεφτά ομάδες, ανάμεσα στις οποίες όλα τα Τμήματα που Πολιτιστικού Οργανισμού, οι Παιδικοί Σταθμοί και οι πολιτιστικοί φορείς της πόλης πήραν μέρος σε αυτή τη συνάντηση κεφιού και χαράς.

«Μετά από την αναγκαστική διακοπή του κορονοϊού είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε. Ευχαριστώ το Δήμαρχο για όλα. Είναι ο πρωτεργάτης σε αυτά που κάνουμε», τόνισε χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Γιώργος Μαυροειδής. «Διασκεδάστε, αυτό είναι το νόημα της σημερινής γιορτής. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, o Δήμος Φυλής είναι δίπλα σας. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή», απάντησε ο Χρήστος Παππούς.

Το καρναβάλι ολοκληρώθηκε με συναυλία των KINGS, οι οποίοι ενθουσίασαν το νεαρόκοσμο ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες τους.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου