Φιλική ατμόσφαιρα και ευχές στη Βασιλόπιτα του ΕΥΝΙΚΟΥ

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2023 η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου ΕΥΝΙΚΟΣ, με τη συμμετοχή όλων των αθλητών και των αθλητριών των Ομάδων του Μπάσκετ, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Την όμορφη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του ΕΥΝΙΚΟΥ και συνονόματος του Δημάρχου Φυλής Χρήστος Κ. Παππούς, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους και όλες μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Επεσήμανε επίσης ότι “Στην περιοχή μας έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε ανθρώπους που στηρίζουν ολόπλευρα τον Αθλητισμό”.

Η επιβεβαίωση των λόγων του ήρθε στη συνέχεια από τη δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ο οποίος ευχήθηκε πολλές νίκες και τύχη δίνοντας την υπόσχεση να είναι δίπλα στις προσπάθειες των Ομάδων και των Αθλητών τους. Ο Δήμαρχος καταλήγοντας αφιέρωσε το κομμάτι του στον Πρόεδρο του ΕΥΝΙΚΟΥ Χρήστο Κ. Παππού, σημειώνοντας πως “Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αγάπη για τα νέα παιδιά, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Αθλητισμό'

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός του Προέδρου Πολιτισμού – Αθλητισμού του Ν.Π.ΔΔ “η Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην Αντρική Ομάδα για τις τελευταίες επιτυχίες της στην Α ΕΣΚ Αττικής όπου αγωνίζεται καθώς και στη Γυναικεία που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική. Απευθυνόμενος μάλιστα στις αθλήτριες υπογράμμισε ότι “Μια ήττα δεν κρίνει το αποτέλεσμα” προσθέτοντας πως το μέλλον τους ανήκει. “Εμείς ως Διοίκηση θα είμαστε στο πλευρό σας για τα πάντα!” κατέληξε.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στην Γυναικεία και Αντρική Ομάδα, ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβ. και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης και ο Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βασίλης Ντάκουρης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και φωτό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου