Ευχάριστες εκπλήξεις και ζεστή φιλοξενία στη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών Φυλασία

Δυο ιδιαίτερα ευχάριστες ειδήσεις ανακοινώθηκαν στην όμορφη βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φυλασία το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2023 για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ψυχαγωγίας που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ανακοίνωσε στην πρόεδρο Ιωάννα Τσεβά και σε όλα τα μέλη, τη βούλησή του για τη δημιουργία Στέγης που θα φιλοξενεί την πλούσια και πολυσχιδή δράση του Συλλόγου αλλά και την ανάδειξη του παραδοσιακού Καμαρόσπιτου που για τη Φυλασία αποτελεί στόχο και όνειρο ζωής.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής χαρακτηρίζοντας την Ιωάννα Τσεβά “ουσιαστική Πρόεδρο” δεσμεύθηκε για την παροχή παραδοσιακών στολών για τις ανάγκες των χορευτικών Τμημάτων της Φυλασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά άνοιξε με την ευλογία της πίτας από τον αγαπητό Ιερέα της Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής π. Δημήτρη Παναγακόπουλο.

Η πάντα φιλόξενη Πρόεδρος Ιωάννα Τσεβά έχοντας στο πλευρό της και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, την Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου και τον Πρόεδρο Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιώργο Μαυροειδή για την ολόπλευρη και διαχρονική στήριξή τους. Απηύθυνε επίσης ευχαριστίες σε όλους εκείνους που βρίσκονται κοντά στον Σύλλογο που στόχο έχει, την ανάδειξη και την μεταλαμπάδευση της Αρβανίτικης παράδοσης.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στις γυναίκες της ΦΥΛΑΣΙΑΣ, μέλη της Βουλής και της Περιφέρειας, εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών Σωματείων.

Η βραδιά κύλησε στη συνέχεια μα καλό φαγητό, ανταλλαγή ευχών και αστείρευτο κέφι σε κλίμα Αποκριάς!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου