Σε εορταστικό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

Σε μια όμορφη κλειστή αλλά ζεστή εκδήλωση με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία έκοψε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της, σε κεντρικό μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 

 Η Αναπληρώτρια Δημάρχου και εποπτεύουσα της Νομικής Υπηρεσίας Χρυσούλα Κουράση καλωσόρισε τους δικηγόρους, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες. “ Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους δικηγόρους και τους εργαζόμενους της Νομικής Υπηρεσίας για την μεγάλη προσφορά τους ” υπογράμμισε η Χρυσούλα Κουράση τονίζοντας πως “ Η νομική υπηρεσία τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει σθεναρά το Δήμο καθώς έχει προωθήσει και έχει επιλύσει πολλά και δύσκολα θέματα. 

Ο Δήμος Φυλής είναι δύσκολος Δήμος αλλά θεωρώ πως επάξια τα έχουμε βγάλει πέρα” είπε και ζήτησε από τους δικηγόρους “να συνεχίσουμε και την νέα χρονιά να είμαστε δυναμικοί και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της Διοίκησης με μόνο γνώμονα το όφελος των δημοτών και των κατοίκων αυτής της πόλης” κατέληξε και έκοψε το πρώτο κομμάτι για τη Νομική Υπηρεσία προσφέροντάς το στο πιο παλιό στέλεχός της Ρένα Ντίνου. 

 Η οικοδέσποινα με την ιδιότητα και της Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής είχε προσκαλέσει στην εκδήλωση και μέλη της Επιτροπής στα οποία αφιέρωσε ένα κομμάτι από τη βασιλόπιτα και το πρόσφερε στη Γιάννα Τσίγκου ενώ κάλεσε όλες τις γυναίκες δικηγόρους να στηρίξουν την επιτροπή και το έργο της. “ Η Επιτροπή Ισότητας λειτουργεί πολύ καλά.Με διακριτικότητα, εχεμύθεια και ουσιαστικές παρεμβάσεις προσπαθούμε να κάνουμε έργο στηρίζοντας όσες γυναίκες έχουν ανάγκη” υπογράμμισε η κ. Κουράση. 

 Στην εκδήλωση παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος.

...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου