Η υποστήριξη στον αγώνα με τη Σερβία βοηθάει την προσπάθεια να γίνει η Φυλή έδρα της Εθνικής μπάσκετ

 


Την επιθυμία του Δήμου Φυλής να γίνει το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων μόνιμη έδρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, εξέφρασε η μαζική παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τη Σερβία, στις 24 Φεβρουαρίου 2023. Όπως και στον προηγούμενο αγώνα με την Τουρκία, οι συνδημότες μας στήριξαν δυναμικά, αλλά με φίλαθλο πνεύμα, την Εθνική Ομάδα και τη βοήθησαν να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Την επιθυμία αυτή έχει εκφράσει ο Χρήστος Παππούς, με τον πλέον επίσημο τρόπο, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, δηλαδή στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο. Ο Δήμαρχος θέλει να αποτελέσει το γήπεδο αναπτυξιακό πόλο του Δήμου Φυλής. Γι’ αυτό, άλλωστε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο να δοθεί στην ΑΕΚ, ώστε να συμβάλει, με τη λάμψη της, στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Σημαντικό ρόλο στην μαζική προσέλευση του κόσμου, στον αγώνα με τη Σερβία, έπαιξε ο αθλητικός βραχίονας του Δήμου Φυλής, δηλαδή ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ). Ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής και τα στελέχη του Οργανισμού έδωσαν και δίνουν, πρόθυμα, κάθε δυνατή βοήθεια, τόσο στην Εθνική Ομάδα, όσο και στην ΑΕΚ, κάτι που αναγνωρίζουν οι άνθρωποι του μπάσκετ.

«Ο Δήμος Φυλής συνέβαλε στην ανέγερση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων και αγωνίζεται, διαχρονικά, για την αξιοποίησή του, με τη φιλοξενία μεγάλων αγώνων. Είμαστε παρόντες σε αυτή την προσπάθεια γιατί αυτό θέλουν οι συνδημότες μας», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου