Βίντεο των μαθητών του Λυκείου Ζεφυρίου κατά του σχολικού εκφοβισμού με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού


Με αφορμή σήμερα, 6 Μαρτίου 2023, την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, δημοσιοποιούμε ένα εκπληκτικό βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές του Λυκείου Ζεφυρίου, πριν ενάμιση χρόνο, ώστε να αναδείξουν το πρόβλημα του μπούλινγκ (bullying) που υπάρχει στα σχολεία και με αυτό το τρόπο να δώσουν το δικό τους μήνυμα.


Το βίντεο έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια της χρηματοδότησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Walk the Global Walk., του οποίου το συντονισμό για την Ελλάδα είχαν αναλάβει ο Δήμος Φυλής και η ActionAid.


Πρωταγωνιστές στο βίντεο ήταν τα ίδια τα παιδιά με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Αποστόλη Ηλιόπουλου και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής. H διευθύντρια του ΓΕ.Λ Ζεφυρίου Αρμενάκα Βασιλική, ευχαριστεί την Κα Γάγκου Ιουλία και την Κα Αθανασοπούλου Άννα που ανέλαβαν το πρόγραμμα καθώς και τον Κο Μιτσιλέγγα Ζαρίφη που συμμετείχε στο βίντεο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μαθητές του ΓΕ.Λ Ζεφυρίου οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία του τον Νοέμβριο του 2021.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου