Επετειακή βραδιά για τα 60χρονα του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ με βραβεύσεις Παλαιμάχων ευχές και εκπλήξεις

Με μια συγκινητική επετειακή βραδιά που τα είχε όλα, γιόρτασε η ιστορική ομάδα του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ τα 60 χρόνια παρουσίας της στα Άνω Λιόσια και στον Δήμο Φυλής.

Το βράδυ του Σαββάτου 1η Απριλίου 2023, η μεγάλη οικογένεια του Ακράτητου με τους Παλαίμαχους σε πρωταγωνιστικό ρόλο, βρέθηκαν σε αίθουσα ψυχαγωγίας της Δημοτικής Ενότητας Φυλής όπου τους τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, εκπρόσωποι της Βουλής και Πολιτικών Κομμάτων, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων του τόπου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας και τις θερμές ευχές του αγαπημένου Ιερέα της Χασιάς π. Δημήτρη Παναγακόπουλου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ακράτητου Χρήστος Αποστολόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή των επιτυχιών Παναγιώτη Λουμάκη, και μέλη του Δ.Σ, αναφέρθηκε εν συντομία στους μεγάλους Σταθμούς στα 60χρονα της ιστορικής Ομάδας που είναι μεταξύ άλλων οι εξής:

Πρωταθλητής ΕΠΣΑ 1986 – 1996

Πρωταθλητής ΕΠΣΔΑ 2014 – 2018

Πρωταθλητής Δ’ Εθνικής 1998

Πρωταθλητής Γ’ Εθνικής 1999

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ 1997

Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος 1997

Από το 2015 ο Σύλλογος του Ακράτητου διαθέτει Γυναικείο Τμήμα, που μετά τη νίκη του Σαββάτου 1η Απριλίου 2023 έβαλε γερά τις βάσεις για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Μετά τον σύντομο αλλά περιεκτικό απολογισμό του Χρήστου Αποστολόπουλου από το βήμα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, μίλησε με λόγια από καρδιάς για τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ για τον επιπλέον λόγο ότι ο πατέρας του Σπύρος Παππούς ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της Ιστορικής Ομάδας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος βράβευσε σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού τον Πρόεδρο της Ομάδας των Παλαιμάχων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ Γιάννη Θειακούλη, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των “Βετεράνων” ποδοσφαιριστών, Βασίλη Γιαννάκη, Βαγγέλη Λαγού, Δημήτρη Τσάρου και Χρήστου Κ. Παππού.

Η βραδιά έκλεισε με ευχές και γλέντι που κράτησε καλά ως τις μικρές ώρες.

Χαρακτηριστικά Βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου