Μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο για τον Δήμο Φυλής με μεσολάβηση του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Σταμάτη Πουλή από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τον Άδωνι Γεωργιάδη

Μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο εξασφαλίζει με μεσολάβηση του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Σταμάτη Πουλή ο Δήμος Φυλής από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τον Άδωνι Γεωργιάδη. 
Πρόκειται για τη χρηματοδότηση με 12. 120.363,92 Ευρώ του έργου της Αντιπλημμυρικής Προστασίας Ανατολικής Λεκάνης της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων (σύμφωνα με την Α.Δ.Α. :ΩΝΤΤ46ΜΤΛΡ-Ο60)
Το έργο αφορά στην κατασκευή συλλεκτήρα ομβρίων στην οδό Πηνειού – 25ης Μαρτίου, από την διασταύρωσή της με την οδό Θεσσαλίας έως την διασταύρωση με την οδό Βώκου προ της Λεωφ. Φυλής, στην οδό Καραϊσκάκη, από την οδό της 25ης Μαρτίου έως την Νικηταρά, στην οδό Θεσσαλίας από οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγράφων, στην οδό Πίνδου από οδό Αλιάκμονος έως τέλους και στην οδό Αιγαίου Πελάγους από οδό Πηνείου έως οδό Αλιάκμονα στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
Στο έργο αυτό περιλαμβάνεται και η ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων που θα υποστούν εργασίες για την υλοποίηση της αντιπλημμυρικής υποδομής. 
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η συμβολή του άτυπου συμβούλου του για την περιοχή της Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή καθώς και η συνεχής ενημέρωση που είχε από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ήταν ουσιαστικές για την αναγκαιότητα υλοποίησης του εν λόγω έργου ώστε οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής υψηλού κινδύνου πλημμυρών, να είναι πλέον ασφαλείς απέναντι στα καιρικά φαινόμενα και να προστατεύονται οι περιουσίες τους.
Τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υποψήφιο Βουλευτή Δυτικής Αττικής Ν.Δ Σταμάτη Πουλή εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. “O Άδωνις Γεωργιάδης και ο Σταμάτης Πουλής έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Δήμο μας και έχω συνεργαστεί μαζί τους για την υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας. Ένα από αυτά τα είναι και το έργο της Αντιπλημμυρικής Προστασίας της Ανατολικής Λεκάνης της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων. Τους ευχαριστώ”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου