Ιματισμό εργασίας και ευχές μοίρασε ο Νίκος Χατζητρακόσιας στις καθαρίστριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Πασχαλινές ευχές και δώρα σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, πρόσφερε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής, Νίκος Χατζητρακόσιας, στις καθαρίστριες των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας ευχαρίστησε θερμά τις καθαρίστριες για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο καθαριότητας στα σχολεία, το οποίο αναγνωρίζεται και από τη σχολική κοινότητα, αλλά και από τους γονείς, καθώς, όπως επεσήμανε, στις συναντήσεις του με τους Συλλόγους Γονέων δεν υπήρξε κανένα παράπονο για την καθαριότητα. Επίσης, για άλλη μια φορά, ζήτησε από τις καθαρίστριες να ενημερώνουν για τυχόν προβλήματα που διαπιστώνουν στα σχολεία ώστε να είναι άμεση η αποκατάσταση και επιδιόρθωση ζημιών και φθορών.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος έχει καθιερώσει και προσφέρει στις καθαρίστριες, κάθε εξάμηνο, ιματισμό εργασίας, κατά τη συνάντηση πρόσφερε ζακέτα φούτερ, μπλουζάκια και ποδιά εργασίας, τα οποία οι καθαρίστριες παρέλαβαν σε υφασμάτινη τσάντα. Υπενθυμίζεται ότι τα υλικά καθαριότητας αγοράζονται απευθείας από τα σχολεία με χρήματα που δίνει η ΕΣΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής.

Από την πλευρά τους, οι καθαρίστριες ευχαρίστησαν το Νίκο Χατζητρακόσια, τόσο για τον ιματισμό εργασίας που ανελλιπώς τους προσφέρει, όσο και για τη στήριξή του και την άμεση ανταπόκρισή του σε όλα τα ζητήματα.

Νίκος Χατζητρακόσιας και καθαρίστριες αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, ενώ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως το συνηθίζει άλλωστε στις γιορτές, πρόσφερε σε κάθε καθαρίστρια τσουρέκι και σοκολατένιο αυγό.

Βίντεο και φωτό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου