Ευχές και δώρα για το Πάσχα μοίρασε στα μέλη των ΚΑΠΗ ο Δήμος Φυλής

 
Τη χαρά να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στα μέλη των ΚΑΠΗ, να ανταλλάξουν χειραψίες και ευχές για το Πάσχα και να αγκαλιαστούν, είχαν φέτος, μετά από μια μακρά περίοδο περιορισμών λόγω covid-19, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και Φυλής Ελένη Λιάκου.

“Σας αγαπάμε κι ξέρω ότι κι εσείς μας αγαπάτε. Είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε κι εκτιμώ ότι σιγά σιγά και προσεκτικά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα που είχαμε πριν την πανδημία” τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς απευθυνόμενος στα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, που το επισκέφθηκε τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, συνοδευόμενος από τον Μαρίνο Σαρλά. “Σας προσφέρουμε ένα μικρό δώρο με μεγάλη όμως αγάπη”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος, τον οποίο οι ηλικιωμένοι υποδέχτηκαν με πλατιά χαμόγελα, ζεστές αγκαλιές και θερμές χειραψίες. “Όλα θα πάνε καλά”, τους διαβεβαίωσε ο Χρήστος Παππούς και τους ευχήθηκε ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους, στους οποίους πρόσφεραν συμβολικά πασχαλινά δώρα, και οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Μαρίνος Σαρλάς, Γιάννης Μαυροειδάκος και Ελένη Λιάκου.

“Χαίρομαι κάθε φορά που σας συναντώ όχι μόνο εδώ αλλά και στο δρόμο, και στα σπίτια σας και όπου αλλού ανταμώνουμε”, υπογράμμισε ο Μαρίνος Σαρλάς στα μέλη του 1ου και 2ου ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων που επισκέφθηκε τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου. “Να έχετε υγεία και να προσέχετε τον εαυτό σας, γιατί εσείς στηρίζετε εμάς, το έχω πει πολλές φορές και θα το επαναλάβω”, είπε, διαβεβαιώνοντας τους ηλικιωμένους ότι ο Δήμος Φυλής είναι πάντα στο πλευρό τους. “Έχουμε πάρει εντολή από το Δήμαρχο να σας προσέχουμε όσο μπορούμε. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο με την πανδημία και τις καραντίνες, όμως σταδιακά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας. Ποτέ δεν είστε μόνοι σας”, τόνισε ο Μαρίνος Σαρλάς.

“Να είστε καλά και να μάς προσέχετε γιατί ακόμη μας φροντίζετε και το ξέρω ότι πάντα θα φροντίζετε για εμάς”, τόνισε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκος, κατά την επίσκεψή του Μ. Τρίτη 11 Απριλίου. Ο Γιάννης Μαυροειδάκος ευχήθηκε στους ηλικιωμένους να έχουν υγεία και να περάσουν ευχάριστα το Πάσχα, είτε με συγγενείς είτε με φίλους, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι με το Δήμαρχο, θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

“Είμαι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε και το ξέρετε. Και έτσι θα συνεχίσω” διαβεβαίωσε από την πλευρά της τα μέλη του ΚΑΠΗ Φυλής, το οποίο επισκέφθηκε τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, η Πρόεδρος του, Ελένη Λιάκου. “Θέλουμε να σας βλέπουμε χαμογελαστούς και υγιείς και ο Δήμαρχος έχει ζητήσει να φροντίσουμε για αυτό”, τόνισε η Ελένη Λιάκου και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.

Οι τρεις Πρόεδροι υπογράμμισαν επίσης ότι η επιστροφή στην καθημερινότητα επιτρέπει να ξεκινήσουν ξανά δραστηριότητες και ανήγγειλαν στα μέλη των ΚΑΠΗ ότι έχουν προγραμματιστεί αρκετές εκδρομές, ενώ θα ξεκινήσουν και τα θαλάσσια αλλά και τα ιαματικά μπάνια. Υπενθύμισαν επίσης ότι στα ΚΑΠΗ υπάρχει γιατρός για δωρεάν συνταγογράφηση, δράση για την οποία εκφράστηκαν με πολύ θερμά λόγια οι ηλικιωμένοι. Παράλληλα, ο Μαρίνος Σαρλάς προανήγγειλε ότι προγραμματίζετε το φθινόπωρο εκδρομή στο εξωτερικό.

Τις ευχές τους στα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων εξέφρασαν και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας, καθώς και η υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής Τζένη Μπάρα.

Οι Μαρίνος Σαρλάς, Γιάννης Μαυροειδάκος και Ελένη Λιάκου πρόσφεραν στα μέλη των ΚΑΠΗ πασχαλινά κουλούρια, μία φιάλη εμφιαλωμένο κρασί για το πασχαλινό τραπέζι και μία κούπα με σχέδιο που απεικονίζει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων πιασμένο χέρι -χέρι. Επίσης ευχαρίστησαν για την καλή συνεργασία την υπεύθυνη Ειρήνη Αληματήρη καθώς και τους συνεργάτες τους στα ΚΑΠΗ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου