Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση, η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου ‘’ΠΑΝΛΙΟΣΙΑΚΟΣ’’

 
Το Σάββατο 1η Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πανλιοσιακού Α.Ο. στη ταβέρνα ‘’Το Έλατο’’, στη Χασιά.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές, γονείς, επίσημοι προσκεκλημένοι και πολλοί φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν και να γιορτάσουν στη πρώτη επίσημη εκδήλωση της ομάδος, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Φιλόξενοι οικοδεσπότες τα μέλη του ΔΣ, οι οποίοι είχαν οργανώσει μια βραδιά που τα είχε όλα.

Φαγητό, άφθονο κρασί, γλυκίσματα,μπαλόνια, βίντεο με στιγμές της ομάδος, πολλή μουσική και χορό, παράσταση μάγου για τα παιδιά της ακαδημίας και πλούσια δώρα.

Ο Πανλιοσιακός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΝΠΔΔ Δήμου Φυλής ‘’ η Πάρνηθα’’ και τις δεκάδες επιχειρήσεις του Δήμου Φυλής που βρίσκονται στο πλευρό του εδώ και 3 χρόνια, μεταξύ αυτών το Φροντιστήριο ΑΛΦΑ και η διατροφολόγος Έφη Δέδε που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της ως διατροφολόγος της ομάδος, με ένα επετειακό βίντεο.

Η γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πανλιοσιακού, Φωτεινή Κόκκινου, άνοιξε την εκδήλωση, καλωσορίζοντας όλες και όλους εκείνους που τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ ανέλαβε το οργανωτικό μέρος της βραδιάς.

Τη πίτα ευλόγησε ο π. Μηνάς Αλεξιάδης και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος και ιδρυτής του Πανλιοσιακού Α.Ο., Δημήτρης Πλαβούκος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και γιορτής για εμάς. Ο Πανλιοσιακός αποτελεί τη παλαιότερη και ιστορικότερη ομάδα των Άνω Λιοσίων, η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1950. Πολλά χρόνια μετά, εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του σωματείου, κάναμε πράξη την επανίδρυση του. Η ομάδα μας διαθέτει ακαδημία, με τους μικρούς μας αθλητές να συμμετέχουν, φέτος, για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά και να βρίσκονται στο group των ‘’δυνατών’’ ομάδων. Η αγωνιστική μας ομάδα αγωνίζεται επάξια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Β΄ΕΠΣΔΑ, αποτελούμενη από νέα παιδιά του Δήμου Φυλής. Είμαστε περήφανοι για όλους σας και σας ευχαριστούμε.

Ο Πανλιοσιακός δεν είναι ένα πυροτέχνημα που σκάει.

Ο Πανλιοσιακός ήρθε για να μείνει»!

Ο ίδιος απηύθυνε ευχαριστίες στον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα, τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τη δημοτική σύμβουλο Χρυσούλα Κουράση και σε όλους τους υποστηρικτές-χορηγούς και αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στους ποδοσφαιριστές του σωματείου.

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «η Πάρνηθα» , Γιώργος Μαυροειδής, ευχήθηκαν πολλές νίκες στα παιδιά και στον σύλλογο να συνεχίσει να ξεχωρίζει, προάγοντας τον υγιή αθλητισμό στον Δήμο Φυλής.

Σχετικά Βίντεο:


Η υπέροχη βραδιά ολοκληρώθηκε με τους λιλιπούτειους αθλητές του Πανλιοσιακού να γίνονται για λίγο μικροί μάγοι και γονείς και αθλητές να χορεύουν μέχρι αργά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: O υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο δήμαρχος Φυλής

κ. Χρήστος Παππούς, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας Δήμου Φυλής κ. Μιχάλης Οικονομάκης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ‘’η Πάρνηθα’’ κ. Γιώργος Μαυροειδής, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής κα Χρυσούλα Κουράση, ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής Σταμάτης Σερέπας, ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σταμάτης Πουλής, οι υποψήφιοι βουλευτές Δυτικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, κ. Κυριάκος Χατζηλέρης και κ. Αντώνης Υψηλάντης , ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Βασιλείου και η υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής με τον Σύριζα κα Διονυσία Στεφάτου.

Τη πίτα του συλλόγου προσέφερε ο πρώην πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων, κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Τα πλούσια δώρα για τα 8 τυχερά φλουριά προσέφεραν οι επιχειρήσεις: Φροντιστήριο ‘’ΑΛΦΑ’’, διαιτολογική μονάδα ‘’ Λόγω Διατροφής’’- διατροφολόγος Έφη Δέδε, γυμναστήριο ‘’PILATES ANTONIA’’, παιδικά ενδύματα ‘’Χρυσάνθη’’, καθαριστήριο ‘’Lefkas Bioclean’’, café ‘’Arbol’’, Βιβλιοπωλείο ‘’ Μαθητικό’’.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βραδιά περιελάμβανε και ευχάριστες ειδήσεις, με τον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Οικονομάκη, να ανακοινώνει πως θα προσφέρει νέες αθλητικές εμφανίσεις, σετ προπόνησης και αθλητικό υλικό σε όλα τα τμήματα και τη νέα χρονιά.

Και του χρόνου!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου