Γεύμα αγάπης στη μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στα Τέμπη

Με την ολόπλευρη στήριξη του Δήμου Φυλής την Κυριακή 2 Απριλίου στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων οργανώθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα γεύμα αγάπης για άπορες οικογένειες, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στα Τέμπη.

Το γεύμα συνδιοργάνωσαν οι: ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ , η Θεατρική παιδική εφηβική ομάδα ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ και η “Αλληλεγγύη Γεύμα Αγάπης”.

Στο μήνυμα τους οι διοργανωτές που όπως διευκρινίζουν θα απευθύνουν διαδικτυακά προσωπικές ευχαριστίες στα μέλη τους και σε όλους όσους συνέβαλαν στην πρωτοβουλία, αναφέρουν τα εξής:

“Μια τεράστια αγκαλιά άνοιξε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο μεγάλο μας χωριό ,στο Δήμο Φυλής,στα Άνω Λιόσια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γίναμε ΕΝΑ για άλλη μια φορά και ένα γεύμα αγάπης στην μνήμη των 57 συνανθρώπων μας που χάθηκαν στα Τέμπη , ετοιμάστηκε και μοιράστηκε στις οικογένειες που μόνιμα στηρίζουμε καθώς και σε νέες οικογένειες και συνανθρώπους μας που διανύουν δύσκολες μέρες και ήρθαν κοντά μας .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους εθελοντές και πάνω από όλα τους φίλους , συγγενείς , γνωστούς και άγνωστους που στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τη δράση αυτή ,από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.

Ευχαριστούμε τον πρώτο και μεγαλύτερο εθελοντή μας , τον 5χρονο Γιώργη μας Λεωνίδας Ιωάννου που παρόλο που δίνει την μεγάλη μάχη για τη ζωή ,ο Γιώργης και η οικογένεια του είναι πάντα δίπλα στους εθελοντές και αυτή τη φορά χορήγησαν τη βάση του γεύματος μας ,όλες τις κούτες μακαρόνια κλπ για τους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη για την παραχώρηση της άδειας του χώρου που ζητήσαμε ( την πλατεία μας ) και όλη την βοήθεια στην διαχείριση του θέματος καθώς επίσης και τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή για την δική του σημαντική βοήθεια στη διαδικασία.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα γιατί ενώ ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας φρόντισε μέσα σε λίγα λεπτά κι έδωσε λύση ώστε να καλυφθεί με ειδικό μουσαμά το στέγαστρο και να προστατεύσει όλους τους εθελοντές από την βροχή και ειδικά τα παιδιά. Έτσι καταφέρουμε να τα κάνουμε όλα όπως έπρεπε.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία , δύναμη , αγάπη και ανθρωπιά . Διανύουμε δύσκολες μέρες που επηρεάζουν όλους μας και το μόνο που μας έχει μείνει είναι Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ . Καλό Πάσχα. Καλή Ανάσταση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου