Καλό αγώνα ευχήθηκε ο Χρήστος Παππούς στους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Στάμου και Μαριζέτα Αντωνοπούλου

Τους υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Στάμου (Δυτ. Αττικής) και Μαριζέτα Αντωνοπούλου (Επικρατείας) δέχθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου 2023, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δημήτρης Στάμου είναι γνωστός (και από την τηλεοπτική του παρουσία στη δημόσια τηλεόραση και στον ΑΝΤ 1), δημοσιογράφος, με αξιόλογη πολιτική δράση και η Μαριζέτα Αντωνοπούλου κοινωνική επιστήμων που διδάσκει από τον Φλεβάρη του 2023, στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), ενώ έχει διδάξει τόσο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όσο και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ο Χρήστος Παππούς τους ενημέρωσε για τις προτεραιότητες τις δράσεις, τα μεγάλα έργα και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής.

Τόνισε ότι πάγια πολιτική του ίδιου και της παράταξής του είναι η συνεργασία του Δήμου με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προς όφελος των συνδημοτών μας και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεών που προκύπτουν από τον εκλογικό νόμο, μεριμνά για την πλήρη και ισότιμη προβολή όλων των κομμάτων.

«Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας που ασχολούνται με τα κοινά, γιατί αγωνίζονται για την πρόοδο της Πατρίδας αλλά και του Τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό, είχα τη χαρά να δεχθώ δύο υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με σημαντική επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα. Εύχομαι στο Δημήτρη Στάμου και στη Μαριζέτα Αντωνοπούλου, όπως και στους υποψηφίους όλων των κομμάτων, καλό αγώνα», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου