Γέμισε ασφυκτικά το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων για τον Γιάννη Αγγελάκα και το νέο του βιβλίου «Ο τίγρης, το κοράκι και ο Θεός»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, όπου χρειάστηκαν επιπλέον καρέκλες παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023, το νέο βιβλίο του πολυτάλαντου Γιάννη Αγγελάκα «Ο τίγρης, το κοράκι και ο Θεός» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Την πρωτοβουλία της άκρως πετυχημένης εκδήλωσης είχε η Ομάδα Δράσης και Πολιτισμού “Τέχνης ΔΡΩ...μενα” με τον Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη στο πάνελ σε ρόλο συντονιστή (με σύσσωμη την Ομάδα στο πλευρό του).

Το βιβλίο προλόγισαν με λόγο αυθόρμητο ενίοτε κι αιχμηρό, η γνωστή Ραδιοφωνική Παραγωγός και … απόλυτη φωνή του Ραδιοφώνου (Στο Κόκκινο) Θέκλα Τσελεπή και ο Συγγραφέας – Εκπαιδευτικός Στράτος Μυρογιάννης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο: 


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βιβλία του Γιάννη Αγγελάκα που σημειωτέων υπόγραψε ο ίδιος εξαντλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά υπάρχει και μια δεύτερη ευκαιρία στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς. 
Μαζί με τις ευχές μας να είναι καλοτάξιδο κλείνουμε με τα λόγια του ίδιου του συγγραφέα ο οποίος προλογίζει το βιβλίο του ως εξής:
«Συγχαρητήρια! Κάνατε μια εύστοχη επιλογή. Κρατάτε στα χέρια σας ένα όμορφο και οικονομικό ανάγνωσμα. Όμορφο γιατί το έγραψα ΕΓΩ και οικονομικό γιατί, χωρίς να το ξέρετε, κρατάτε στα χέρια σας όχι ένα, αλλά δύο βιβλία, το ένα μέσα στο άλλο.
Στο ένα θα γνωρίσετε δύο κατά φαντασίαν συγγραφείς, έναν κατά φαντασίαν Θεό και κάποιον Κόκκινο. Στο άλλο… Τι να σας πω για το άλλο; Ένα μόνο θα σας πω, ξεκινάει έτσι: Η γέννηση, καμιά φορά, είναι θλιβερότερη και πιο δύσκολη από τον θάνατο, ειδικά αν γεννιέσαι φτωχός…»

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου