Με αστείρευτο κέφι, ευχές και υποσχέσεις η 14η Γιορτή για το παιδί στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων

Με αυθόρμητο κέφι και ξεσηκωτικό παιχνίδι, που κράτησε για ώρες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 η 14η γιορτή για το Παιδί του Συλλόγου της Ζωφριάς, στο γεμάτο από κόσμο και... φυσικά παιδιά, αμφιθέατρο ΒΟΡΕΙΝΟ.

Τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με τον ανιματέρ που τα ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της... φούσκας αλλά και με τα φουσκωτά παιχνίδια.

Αρκετοί μικροί αθλητές επίσης, συμμετείχαν στο 3ο Ομαδικό Παιδικό Σκακιστικό Τρίαθλο που διοργάνωσε και φέτος ο Σκακιστικός Όμιλος Άνω Λιοσίων “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας”

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα.

Ευχαρίστησε επίσης για την άψογη συνεργασία τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή, που όπως είπε στηρίζουν τον Σύλλογο προκειμένου να παράξει Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό έργο.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην πολυετή στήριξη και συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” , υπογραμμίζοντας ότι με την παραχώρηση αίθουσας του “ΒΟΡΕΙΝΟΥ” από τον Δήμο Φυλής τα παιδιά που αγαπούν και ασχολούνται με το σκάκι έχουν βρει φιλόξενη στέγη και ο χώρος είναι διαρκώς ανοιχτός, φωτισμένος και γεμάτος παιδιά.

Βίντεο: https://youtu.be/Xuw-accHQXE

Ο Δήμαρχος Φυλής από την πλευρά του ευχήθηκε οι βραδιές για τα παιδιά να συνεχιστούν για πολλά ακόμη χρόνια κι έδωσε την υπόσχεση να βρίσκεται κοντά στον Σύλλογο και στον κόσμο της Ζωφριάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε την Ευαγγελία Κωβαίου για την συνεργασία και τόνισε χαρακτηριστικά “εδώ είμαστε, για ότι χρειαστείτε”.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε και η απονομή αναμνηστικών και μεταλλίων στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο 3ο Ομαδικό Παιδικό Σκακιστικό Τρίαθλο υπό τις κατευθύνσεις του πάντα δραστήριου προπονητή τους Θοδωρή Αγραπίδη. Χαιρετισμό κι ευχαριστίες στον Δήμαρχο απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Λ Στέφανος Νικήτας.

Την βραδιά για το παιδί τίμησαν εξάλλου με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η Αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς απόψε το βράδυ Τετάρτη 21 Ιουνίου το Βορεινό θα γεμίζει και πάλι κόσμο, αυτή την φορά για την 6η Μουσική Βραδιά με τίτλο “Τραγούδι με Ιστορία” και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Λευκοθέα Φιλιππίδη και Νίκο Φιλιππίδη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την 14η Γιορτή για το παιδί

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου