Με κέφι, αλλά με το μυαλό στην ομογένεια το αντάμωμα των Βορειοηπειρωτών


 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, στην κεντρική Πλατεία Άνω Λιοσίων, το 7ο ετήσιο αντάμωμα του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Φυλής.
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παραδοσιακά ηπειρώτικα ακούσματα από τους Τάσο Μανγκλάρα (κλαρίνο), Λεωνίδα Πουρίκη (τραγούδι) και Αλέξανδρο Μανγκλάρα (τραγούδι).
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΔΣ Σπύρος Κόκκαλης αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει η ομογένεια στην Αλβανία, ιδίως το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη φυλάκιση του Δημάρχου Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές αρχές.
Εκ μέρους του Δήμου Φυλής μίλησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής, με τη στήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με το σύλλογο και τόνισε ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό του, στηρίζοντας τις δραστηριότητές του. Ο παριστάμενος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, δε χαιρέτισε την εκδήλωση λόγω πένθους, καθώς το επόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 συμπληρώνονται 40 ημέρες από την απώλεια του πατέρα του Σπυρίδωνος Παππού.
  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου