Ακαριαία παρέμβαση Κοσμόπουλου- Καμαρινόπουλου για ηχορύπανση στη Ζωφριά


 

Ακαριαία ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής σε καταγγελία για ηχορύπανση που προκαλούσε γεννήτρια η οποία τροφοδοτούσε με ηλεκτρικό ρεύμα κεραία κινητής τηλεφωνίας, πάνω από το γήπεδο της Ζωφριάς.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου και τη βοήθεια της Πολεοδομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας το θέμα έφτασε στον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλο. Ο τελευταίος κινητοποίησε την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας στην Ελευσίνα, η οποία πραγματοποίησε αυτοψία, το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου.
Από την ηχομέτρηση το κλιμάκιο διαπίστωσε εκπομπή θορύβου διπλάσια από την επιτρεπόμενη, με αποτέλεσμα να διακόψει, αμέσως τη λειτουργία της γεννήτριας και να βεβαιώσει τις σχετικές παραβάσεις. Επιπροσθέτως, απηύθυνε προειδοποίηση στον τεχνικό του παρόχου κινητής τηλεφωνίας να μην επιχειρήσει την επαναλειτουργία της γεννήτριας, προς αποφυγήν πρόσθετων κυρώσεων.
Τις ευχαριστίες του για την ταχύτατη επέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου και των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας εξέφρασε ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να μνημονεύσει και τους συναδέλφους του Νίκο Χατζητρακόσια και Μιχάλη Οικονομάκη που προΐστανται της Πολεοδομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.
«Χάρη στην άμεση επέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη και την βοήθεια των συναδέλφων απαλλάξαμε τους συνδημότες μας στη Ζωφριά από το θόρυβο και μάλιστα μέσα στο θέρος. Μακάρι και οι άλλες υπηρεσίες της Πολιτείας να λειτουργούσαν με την ίδια ετοιμότητα, για την ανακούφιση των συνδημοτών μας από την ηχορύπανση που προκαλούν μέλη συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας», δήλωσε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου