Ευχαριστίες Συλλόγου Βορειοηπειρωτών σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του χορού του


 


Ευχαριστίες εκφράζει, με ανάρτησή του στο fb ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ζεφυρίου σε όσους βοήθησαν στην επιτυχία του χορού του:

Για ακόμη μία χρόνια ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 7ος κατά σειρά Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Δήμου Φυλής που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και παρευρέθηκε στη γιορτή μας. Ελπίζουμε όλοι να διασκέδασαν και να πέρασαν μια υπέροχη βραδιά. Είχαμε από το 2019 να κάνουμε εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο κι αυτό γιατί μεν ο κορονοϊός μας κράτησε πίσω αλλά και μια τέτοια εκδήλωση χρειάζεται και μεγάλη οργάνωση για να είναι πετυχημένη. Και γι αυτό οφείλουμε ένα ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου και του Δ.Σ. που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. είναι και ενεργά μέλη του χορευτικού μας και έτσι είναι ακόμα μεγαλύτερες οι υποχρεώσεις όλων για να βγουν όλα άρτια.
Βεβαίως για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Φυλής «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργο Μαυροειδή και οπωσδήποτε και στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής και στον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Γιώργο Αντωνόπουλο όπου η στήριξη τους είναι πολύτιμη για μας. Ευχαριστούμε το εξαιρετικό χορευτικό μας που με τις υπέροχες φορεσιές του αναζωογονεί και μεταδίδει τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας, της λατρεμένης Βορείου Ηπείρου.
Ευχαριστούμε θερμά την χοροδιδάσκαλο μας Παναγιώτα Σπύρου όπου είναι συνεχώς δίπλα μας όποτε την χρειαστούμε, είτε να μας βοηθήσει στα μαθήματα χορού είτε να μας παρέχει τις παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας, τις οποίες τις φτιάχνει η ίδια στον ελεύθερο της χρόνο. Της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι μια δυνατή γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα και συνεχίζει δυναμικά να δίνει όλο της τον εαυτό στην παράδοση.
Ευχαριστούμε την καταπληκτική ορχήστρα με τον Τάσο Μαγκλάρα στο κλαρίνο, τον Αλέξανδρο Μαγκλάρα και το Λεωνίδα Πουρίκη στο τραγούδι εμπλουτίσουν την βραδιά με την μουσική τους!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι και οι εξής προσκεκλημένοι που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους: ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Δήμου Φυλής, ο Μπούρας Αθανάσιος – Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο Μαυροειδής Γεώργιος (Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής), ο Αβράμης Γεώργιος (Αντιδήμαρχος). Τους Αναπληρωτές Δημάρχου: Αντωνόπουλο Γεώργιο, Κουράση Χρυσούλα, Σαρλάς Μαρίνος και Βαδεβούλης Απόστολος. Η Παπαδάτου Αγγελική υποψήφια Βουλευτής ΚΚΕ Δυτικής Αττικής και υποψήφια Δήμαρχος Φυλής, ο Βασιλείου Αθανάσιος υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β2 Δυτικής Αθήνας. Τους Δημοτικούς Σύμβουλους: Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, Κρεμύδας Ιωάννης – Πρόεδρος 1οβάθμιας εκπαίδευσης, Κούρκουλος Γεώργιος – Πρόεδρος παιδικών σταθμών Ζεφυρίου, Σονίδης Γεώργιος και Μήτσιος Αθανάσιος. Ο Κωστόπουλος Χάρης – πρόεδρος του Εθνικού Συμβούλιου κατά των Ναρκωτικών. Και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Ρούσας Χρήστος και μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου Κώτσιας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου Ντάλας Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΧΟ.ΠΟ.ΣΥ. Δερόπολης «ΔΕΡΟΠΟΛΗ» Δούλης Κων/νος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Τσαουσιοτών «Ο Άγιος Βασίλειος (1998)» Νάσιος Άγγελος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πλακιωτών Τόκος Ευάγγελος και ο Σουλιώτης Σπύρος εκπρόσωπος του υποψήφιου ποιητή μας και συμπατριώτη για ΝΟΜΠΕΛ λογοτεχνίας Βασίλη Παππά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις με την βοήθεια και τη στήριξη όλου του κόσμου. Σας ευχαριστούμε πολύ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου