Ο Γιάννης Γαλανόπουλος είχε εφημερία στην επιτυχημένη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Γιάννης Γαλανόπουλος. Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης των Υπερφωτισμένων που έχουν ως έδρα το Δήμο Φυλής, συμμετείχε σε δυο επεισόδια της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Υποδύθηκε ένα γιατρό στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ο «Θοδωράκης» (Κώστας Μπερικόπουλος). Τα γυρίσματα για τα επεισόδια 84 και 85 έγιναν στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος» στην Αθήνα και η σκηνή της ενημέρωσης για την κατάσταση του ασθενή, πραγματοποιήθηκε με τον Γιάννη Γαλανόπουλο και την σπουδαία ηθοποιό Άννα Μάσχα (Διαμάντω).

Ο Γιάννης Γαλανόπουλος, έχει γράψει πέντε θεατρικά έργα και πρόσφατα κατέκτησε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, για την παράσταση των Υπερφωτισμένων «La Nona». 


Για αυτό το λόγο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού - Πολιτιστικού Οργανισμού "η Πάρνηθα" Γιώργος Μαυροειδής πρόσφεραν στον ίδιο και στην Ομάδα του τιμητικές πλακέτες. 

Η προηγούμενη τηλεοπτική παρουσία του έγινε στην επίσης επιτυχημένη σειρά της ΕΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτώριας Χίσλοπ, όπου υποδύθηκε τον υπάλληλο του Λεπροκομείου Αθηνών (επεισόδιο 9). Τον περασμένο Δεκέμβριο τον είδαμε σε διαφήμιση της εταιρίας Κωτσόβολος, ενώ αίσθηση έκανε και ως πράκτορας στη διαφήμιση του Πάμε Στοίχημα - ΟΠΑΠ.





Στο μεταξύ και στα δικά μας τώρα, τα καλύτερα έρχονται! Πιο συγκεκριμένα, στις 17/6 έρχεται το PRANA με …Γιώργο Πάντζα!



Οι φίλοι του θεάτρου και της κωμωδίας, μετά τον περσινό ρόλο της γιαγιάς στο «La Nona», για τον οποίο κατέκτησε Έπαινο Ερμηνείας στους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων του ΘΕΣΜα, φέτος θα τον απολαύσουν μαζί τους «Υπερφωτισμένους» στο ρόλο του Ιάσονα, στο έργο PRANA που έγραψε και σκηνοθετεί, με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στις 17 και 18 Ιουνίου στη φιλόξενη θεατρική σκηνή του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων ενώ θα ακολουθήσει η καθιερωμένη περιοδεία της Θεατρικής Ομάδας σε διάφορα Φεστιβάλ εντός και εκτός Αττικής. 
Σημαντική είναι η παρουσία στο έργο μέσω ηχητικών του σπουδαίου κωμικού μας ηθοποιού Γιώργου Πάντζα. Άλλη μια στιγμή επιτυχίας για τον Γιάννη Γαλανόπουλο που συνεχώς πρωτοτυπεί, «παντρεύοντας» το καλό ερασιτεχνικό θέατρο με τους σπουδαίους επαγγελματίες του Θεάτρου, όπως η Ελένη Γερασιμίδου, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου