Ενθουσιασμός και βραβεύσεις στον φιλικό - τελικό Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος - Μεικτής Αθηνών


Κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης επικράτησε στον Τελικό αγώνα ανάμεσα στις Ομάδες των Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος – Μεικτής Αθηνών που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023.

Πριν τον αγώνα χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Εθνικού Πανοράματος και φιλόξενος οικοδεσπότης Γιάννης Σκουτέλης και ο Πρόεδρος της Μεικτής Αθηνών Στέλιος Σαρρηδημητρίου.

Για την ολόπλευρη στήριξή τους στους Συλλόγους των Παλαιμάχων βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο Γιώργος Μαυροειδής επεσήμανε πως οι Παλαίμαχοι είναι μάχιμοι και κρατούν ζωντανή την πολυετή ιστορία του ποδοσφαιρικού κινήματος του Δήμου Φυλής κι έδωσε τη δέσμευση να συνεχίσει να στηρίζει το έργο τους.


Στο ίδιο μήκος κύματος Γιώργος Αντωνόπουλος τους συνεχάρη για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν.


Χαιρετισμό μαζί με την υπόσχεση να είναι κοντά τους εξέφρασαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας και Πρασίνου Μιχάλης Οικονομάκης και Βασίλης Γεωργιάδης.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές – Διαιτητές και άνθρωποι που παίζουν καθοριστικό ρόλο στις Ομάδες των Παλαιμάχων ενώ μετά τον φιλικό αγώνα ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο με τους Χαιρετισμούς του Προέδρου των Παλαιμάχων του Ακράτητου Γιάννη Θειακούλη που επίσης βραβεύθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και του Προέδρου της Μεικτής Αθηνών,  Στέλιου Σαρρηδημητρίου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου