Υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού η συνδημότισσά μας Βασιλική Παπασπυροπούλου


 Την υποψηφιότητα της Βασιλικής Παπασπυροπούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα συνδημότισσά μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. «Η Βασιλική, παρά την επαγγελματική πίεση, διαθέτει χρόνο για να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας, ακόμα πιο μπροστά. Ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών της παράταξής μας, που συνδυάζουν επιστημονική γνώση και ενωτικό πνεύμα και επενδύουν στον τόπο μας τις ελπίδες και τα όνειρά τους. Αυτό μας γεμίζει χαρά, γιατί, όλοι, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δουλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο και αυτό αφορά τη νέα γενιά, στην οποία ανήκουν η Βασιλική αλλά και τα πολλά νέα παιδιά που πλαισιώνουν την παράταξή μας, Είναι η νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών που θα πάρουν το μέλλον του τόπου μας στα χέρια τους», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Βασιλική Παπασπυροπούλου ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για το εγκάρδιο καλωσόρισμα. «Για μένα αποτελεί τιμή η συμμετοχή μου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω για τον τόπο μας. Με εκφράζει απόλυτα η φιλοσοφία του Χρήστου Παππού ότι με ενότητα και δουλειά θα πάμε ακόμα πιο μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια, όπου τελείωσε το Λύκειο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργάστηκε ως στέλεχος στη διαφήμιση και στις κατασκευές. Σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Άνω Λιόσια, ως ιδιοκτήτρια γραφείου λογιστικών και διεκπεραιώσεων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου