Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Βασιλική Καμπόλη


 Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Βασιλικής Καμπόλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα με οικογένεια, αλλά και πολλά ενδιαφέροντα. «Εκπροσωπεί το μοντέλο της νέας μητέρας, που βρίσκει χρόνο για τη δουλειά της, για τα παιδιά της και για τη μουσική. Είμαι βέβαιος ότι θα βρει χρόνο για να βοηθήσει και την πόλη μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Βασιλική Καμπόλη δήλωσε.
«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την Νέα εποχή και τον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού γιατί πιστεύω ότι ο Δήμος Φυλής μπορεί και αξίζει να είναι μια από τις καλύτερες περιοχές για να ζεις, φιλική και προσβάσιμη για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή προβλημάτων υγείας, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας και την ανάδειξη των δυνατοτήτων του Δήμου μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΜΠΟΛΗ
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια. Φοίτησε στο 4ο δημοτικό, 1ο γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών.
Έκανε την πρακτική της στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και συνέχισε με εθελοντική εργασία. Απασχολήθηκε ως φυσικοθεραπεύτρια από τον Γ.Σ Περιστερίου στην γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης και στην συνέχεια από την ΚΕΝΕΠΑΠ «Θέληση για το παιδί», όπου ασχολήθηκε, κυρίως, με παιδιά με εγκεφαλική παράλυση.
Από το 2009 μέχρι και σήμερα απασχολείται ως φυσικοθεραπεύτρια στο φυσικοθεραπευτήριο που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της.
Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος «Διοίκησης Επιχειρησιακών Λειτουργιών» του ΠΑΔΑ και του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Σπουδάζει Μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής και ασχολείται με τον αθλητισμό.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου