Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Δήμητρα Πλαβούκου



 


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Δήμητρας Πλαβούκου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα γυναίκα που ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα κοινά, από μικρή, συμμετέχοντας σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. «Αγαπάει τον τόπο μας και θέλει να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Δήμητρα Πλαβούκου δήλωσε.
«Οι ηθικές αξίες και η αγωγή που μεταλαμπάδευσαν οι γονείς μου και διέπουν τη ζωή μου ήταν ένας από τους λόγους που συμμετέχω στην παράταξη του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού. Με πάθος και όρεξη μπαίνω κι εγώ στον αγώνα βάζοντας ένα λιθαράκι ώστε να συμβάλω στο όραμα του Δημάρχου Χρήστου Παππού για το Δήμο Φυλής».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ
-Η Δήμητρα Πλαβούκου (του Νικολάου και της Ισιδώρας) γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια
-Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και έπειτα 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων
-Σπούδασε Λογιστική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με το "επιχειρείν" αναζητώντας ένα επάγγελμα για να εκφράσει την καλλιτεχνική της φύση. Επί μια δεκαετία ασχολείται με τη διακόσμηση και διοργάνωση event με ειδίκευση στην ανθοδετική
-Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Παπαδόπουλο και πορεύονται με τους ίδιους κώδικες τιμής και ηθικής, αποκτώντας έναν υπέροχο γιο, τον τετράχρονο Σωτήρη-Στυλιανό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου