Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Παρασκευή (Βούλα) Λιάκου


 


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Παρασκευής (Βούλας) Λιάκου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που διακρίνεται για την κοινωνική της προσφορά. «Συμμετέχει επί χρόνια στα κοινά και χαρακτηρίζεται από ήθος και σοβαρότητα. Παράλληλα, δραστηριοποιείται, με επιτυχία, ως ελεύθερη επαγγελματίας, και την ενδιαφέρει να πάει, ακόμα πιο μπροστά ο τόπος μας. Την καλωσορίζω στην παράταξή μας και της εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια δύναμη την προσπάθειά της».
Από την πλευρά της η Βούλα Λιάκου δήλωσε.
Το ΖΕΦΥΡΙ είναι η πόλη μας, είναι ο τόπος που μεγάλωσαν τα παιδιά μας. Είναι η πόλη που 
θέλουμε να ζούμε με υπερηφάνεια και ασφάλεια. Μια πόλη με υποδομές και προοπτικές ανάπτυξης για τους κατοίκους της. Στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού θ' αγωνιστώ, για μία ακόμη φορά, για μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ με σεβασμό στο περιβάλλον, προτεραιότητα στους νέους μας, στήριξη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ανάπτυξη στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού. Για μια πόλη που όλοι μας αξίζουμε!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ
-Γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στο βόρειο τμήμα του Ζεφυρίου, από το 1987.
-Εργάσθηκε σε μεγάλες εφημερίδες ως γραφίστρια και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια Κέντρου.
Γραφικών Τεχνών στο δήμο μας.
-Ευαισθητοποιημένη με τα προβλήματα του τόπου, ασχολήθηκε, για χρόνια, με τα κοινά της περιοχής, αρχικά στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου κι εν συνεχεία, του Γυμνασίου και Λυκείου Ζεφυρίου.
-Υπήρξε εκπρόσωπος των Συλλόγων στην Ένωση Γονέων με ενεργή συμμετοχή σε Οργανωτικές Επιτροπές των φορέων του πρώην Δήμου Ζεφυρίου.
-Το 2010 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου, του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής, με την παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”.
-Έχει δύο παιδιά που μεγάλωσαν και σπούδασαν στην περιοχή μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου