Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αφροδίτη ΚατσέληΤην υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αφροδίτης Κατσέλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια μαχόμενη γυναίκα, που μοιράζει το χρόνο της, ανάμεσα στα παιδιά της και στα κοινά. «Θέλει δύναμη και θέληση να αγωνίζεσαι για τη ζωή σου, αλλά και για την τοπική κοινωνία. Η Αφροδίτη Κατσέλη τα έχει καταφέρει και δίκαια διεκδικεί την ψήφο των συνδημοτών μας, για να προσφέρει και στο Δήμο μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Αφροδίτη Κατσέλη δήλωσε παρούσα στο κάλεσμα του Χρήστου Παππού και πρόσθεσε. «Έχει κάνει έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να το συνεχίσει, με την ίδια επιτυχία. Θεωρώ σημαντικό ότι προσπαθώ κι εγώ, στο πλευρό του».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΤΣΕΛΗ
-Κατοικεί από το 2000, με τα δύο παιδιά της, στα Άνω Λιόσια.
-Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου και του 1ου ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων, με ειδικότητα βοηθός φαρμακείου. Επίσης απόφοιτη σχολής αισθητικής και κομμωτικής με εξειδίκευση στην ευεξία.
-Έχει άδεια μεσίτη και ασφαλιστικού πράκτορα.
-Συμμετείχε, ως Αντιπρόεδρος, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, επί τέσσερα χρόνια.
-Είναι μέλος του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου