Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό ο πρώην Δήμαρχος Βαγγέλης Χριστοφιλάκης

 

Την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων κι επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευάγγελος Χριστοφιλάκης με ανάρτησή του στα social Media, αναφέροντας τα εξής:

«Ποτέ μην είσαι υπερόπτης με τους ταπεινούς. Ποτέ μην είσαι ταπεινός με τους υπερόπτες». Όταν ο Αμερικανός συγγραφέας Μαρκ Τουέιν έγραφε τη συγκεκριμένη ρήση, σίγουρα δεν σκεφτόταν την ενασχόληση με τα κοινά…

Αυτές οι δύο προτάσεις όμως, ίσως, ν’ αποτελούν την καλύτερη αφορμή για προσφορά στον συνάνθρωπό σου, στον τόπο σου!
Δέχθηκα μία καθ’ όλα τιμητική πρόταση για συμπόρευση από τον Γιάννη Σγουρό και με μεγάλη χαρά βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση, να σας γνωστοποιήσω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», στη Δυτική Αττική. Τα κοινά μας με τον επικεφαλής και την παράταξη πολλά: η εντιμότητα, η εμπειρία, η ταπεινοφροσύνη, η παρακαταθήκη μεγάλων και σημαντικών έργων, η ανιδιοτέλεια, η πρόθεση για προσφορά.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα τόξα στη φαρέτρα μου, εν όψει ακόμα μιας έντιμης, όπως έκανα πάντα, πολιτικής «μάχης», στην οποία σας θέλω όλες και όλους στο πλευρό μου. Μαζί θα τη δώσουμε, μαζί θα την κερδίσουμε, μαζί θα πορευτούμε για την επόμενη ημέρα της Δυτικής Αττικής.
«Μόνο με έργο»! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου