Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η Κλέλια (Κλαυδία) Βαρβαρίγου


 Την υποψηφιότητα της Κλέλιας (Κλαυδίας) Βαρβαρίγου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνδημότισσά μας η οποία γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση αφού έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στον πρώην Δήμο Άνω Λιοσίων και στο Δήμο Περιστερίου. Πρόσθεσε, επίσης, ότι διαθέτει μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και δραστηριοποιείται, με επιτυχία, στο Σύλλογο Τριτέκνων Φυλής. «Καλωσορίζουμε την Κλέλια στην οικογένειά μας. Γνωρίζουμε ότι έχει προσφέρει πολλά και πιστεύουμε ότι θα προσφέρει περισσότερα γιατί δουλεύει με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της η Κλέλια Βαρβαρίγου δήλωσε.
«Με συνείδηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές. Βασικό κίνητρο γι’ αυτή την απόφασή σου, εκτός από την αγάπη για την πόλη που ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου, είναι η πεποίθηση ότι μπορώ μέσα από την εμπειρία μου στο κίνημα Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ), σε συνδυασμό με την επαγγελματική μου ενασχόληση ως Εκκαθαρίστρια στο Τμήμα μισθοδοσίας και προσωπικού, στο ΝΠΔΔ ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου, να φανώ ΧΡΗΣΙΜΗ στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια, για να εξελιχθεί ο Δήμος Φυλής σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο. Η παράταξη στην οποία συμμετέχω ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με επικεφαλής τον Χρήστο Παππού, αποτελεί εγγυημένη δύναμη, η οποία μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Γιατί ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε καλύτερα».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΛΙΑ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ
-Έγγαμη με 3 παιδιά ηλικιών 24, 21 και 20 φοιτητές , στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στην Ιατρική Αθηνών και στο ΠΑΔΑ αντίστοιχα
-Εργάστηκε 18,5 έτη στην ΔΕΤΕΑΛΑ Δήμου Φυλής και 17 έτη στο ΝΠΔΔ ΟΠΑΑΠ Δήμου Περιστερίου
-Ιδρυτικό μέλος στο Σύλλογο Τριτέκνων Δήμου Φυλής από τον Μάιο 2012 και Πρόεδρός του επί σειρά θητειών
-Μέλος του ΔΣ από το 2013 έως και σήμερα, στην ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με 3 Τέκνα Ελλάδος
-Μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ ΟΠΑΑΠ Δήμου Περιστερίου από το 2015 έως και σήμερα, ως εκπρόσωπος εργαζομένων
-Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής από το πρώην ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές:
1) MBA ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ)
2) ΔIIΔΡΥΜΑΤΙΚΟ MBA «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ» (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ)
3) ΑΣΠΑΙΤΕ, ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΠΠΑΙΚ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου