Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η Αναστασία Φωτιάδου-Βαλκάνου

 Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Φωτιάδου- Βαλκάνου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνδημότισσά μας η οποία έχει υπηρετήσει, ως εργαζόμενη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζει, από πρώτο χέρι, τον τρόπο λειτουργίας της. Πρόσθεσε ότι η επιστημονική της γνώση, ως γεωπόνος και η εμπειρία της είναι πολύτιμες για την πορεία του Δήμου. «Η Αναστασία είναι δοτική και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους συνδημότες μας. Διαθέτει ενωτικό πνεύμα και κοινωνική ευαισθησία. Για το λόγο αυτό τη θεωρούμε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Δήμου Φυλής που θέλει να πάμε ακόμα πιο μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της η Αναστασία Φωτιάδου- Βαλκάνου δήλωσε.
«Έχοντας τη διάθεση, το χρόνο, την εμπειρία, τις γνώσεις και το ενδιαφέρον για τα κοινά, αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Χρήστου Παππού με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Τον ευχαριστώ για την τιμή να αποτελέσω μέλος της παράταξής του».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ-ΒΑΛΚΑΝΟΥ
-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Βαλκάνο και έχει δύο παιδιά τον Γιάννη και την Δανάη. Κατοικεί στον Δήμο Φυλής από το 1988 έως και σήμερα.
-Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γεωπονίας με πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.
-Εργάστηκε σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1987 έως το 1991 για την διάδοση των μεθόδων σίτισης των αγροτικών ζώων αλλά και την υποστήριξη των αγροτών στους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας ως υπεύθυνη Τ. Γεωπόνος για τους Νομούς αυτούς.
-Υπηρέτησε στον Δήμο Φυλής από το 1994 έως 2017, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ως υπάλληλος σε τμήματα Διοικητικών ,Οικονομικών υπηρεσιών ,Αγροτικής ανάπτυξης καθώς και στον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής «Η ΠΑΡΝΗΘΑ».
-Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής.
-Είναι μέλος του Συλλόγου Θεσσαλών «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» και έχει συμμετάσχει μαζί τους στο No Finish Line «Μαζί για το παιδί», επί 2 συνεχόμενα έτη.
-Είναι ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου Αγροτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Φυλής «Το Φρούριο της Φυλής – Μονοπάτι Πολιτισμού» ο οποίος θα δραστηριοποιηθεί με σκοπό την ανάδειξη του περιβάλλοντος στη ζωή μας, την διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης και επιπλέον την παραγωγή, ανάδειξη και προώθηση τοπικών προϊόντων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου