Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Μιχάλης Π. Βερούτης 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Μιχάλη Π. Βερούτη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που εργάζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζει τη λειτουργία και τις ανάγκες της. «Παράλληλα, λόγω των οικογενειακών επιχειρήσεων, έχει αποκτήσει πολύτιμη γνώση και εμπειρία και έχει αντιληφθεί ότι οι επενδύσεις του Δήμου στοχεύουν στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνδημοτών μας, αλλά και στην προώθηση της επιχειρηματικότητας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Βερούτης δήλωσε.
«Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της περιοχής μας. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους πολίτες του Δήμου Φυλής και επιθυμώ να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την προαγωγή της τοπικής ανάπτυξης, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την υποστήριξη των κατοίκων της Φυλής. Αντιλαμβάνομαι την αξία της διατήρησης και της ενίσχυσης των τοπικών επιχειρήσεων ως κινητήρια δύναμη για την οικονομική ευημερία και την απασχόληση της περιοχής μας. Αυτός είναι ο λόγος που στρατεύομαι στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος έχει αποδείξει, έμπρακτα, ότι συμμερίζεται αυτές τις απόψεις και έχει πάει το Δήμο μας μπροστά».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Π. ΒΕΡΟΥΤΗΣ
-Γεννήθηκε το 1983 και από τότε κατοικεί μόνιμα στη Φυλή Αττικής.
-Είναι τελειόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ με εξειδίκευση στον Τομέα Κατασκευών.
-Μια αξιοσημείωτη πτυχή της επαγγελματικής του πορείας είναι η εμπειρία του σε οικογενειακές επιχειρήσεις με έδρα τη Φυλή. Η οικογένειά του διατηρούσε επιχειρήσεις στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, και η συμμετοχή του σε αυτές έχει προσφέρει πολύτιμη γνώση και εμπειρία.
-Έχει, επίσης, εργαστεί σε τεχνικό γραφείο στα Άνω Λιόσια, Εκεί είχα την ευκαιρία να εφαρμόσει και να εμβαθύνει στις γνώσεις του στον τομέα των κατασκευών.
-Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος στο Οικονομικό Τμήμα του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και στο πλαίσιο της εργασιακής του σχέσης συμμετέχει στην ανάπτυξη και υλοποίηση διάφορων έργων και προγραμμάτων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου