Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Μαρία Νικολοπούλου

 

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας Νικολοπούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα και ελεύθερη επαγγελματία που έχει επενδύσει το επαγγελματικό της μέλλον και το μέλλον της οικογένειάς της στο Δήμο μας και επιθυμεί, όπως όλοι μας, να πάμε ακόμα πιο μπροστά. «Είναι μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Τσουκλιδίου, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον της για τον τόπο μας. Ανήκει στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2019 και βρίσκεται, σταθερά στο πλευρό μας, με όλες της τις δυνάμεις» πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Μαρία Νικολοπούλου δήλωσε.
«Συμμετέχω στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και το Χρήστο Παππού, από παλιά. Ο Χρήστος Παππούς έχει προσφέρει σημαντικό έργο στη περιοχή μας, έχει συμβάλλει στην αλλαγή και στη βελτίωση κάθε γειτονιάς που απαρτίζει τη πόλη μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
-Η Μαρία Νικολοπούλου είναι οικονομολόγος και διατηρεί λογιστικό γραφείο στη συνοικία Τσουκλίδι Άνω Λιοσίων.
- Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Μουσικό Σχολείο και είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου.
-Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Τραπεζική, από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).
-Εξειδικεύεται στην έκδοση συντάξεων, καθότι είναι πιστοποιημένη από τον ΕΦΚΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου