Συγχαρητήρια στους μαθητές για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κι ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους.


Η επιτυχία αυτή αποτελεί δικαίωση των κόπων και προσπαθειών των ιδίων των υποψηφίων μαθητών, καθώς και των καθηγητών και των γονέων τους που στη δύσκολη αυτή δοκιμασία τους στήριξαν.


Ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια να συναντήσουμε τους σημερινούς επιτυχόντες ως διακεκριμένους επιστήμονες, καλούς επαγγελματίες κι ολοκληρωμένες προσωπικότητες ενταγμένες στο κοινωνικό σύνολο.


Για όσους δεν τα κατάφεραν στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων, θα θέλαμε να τους παροτρύνουμε ότι για τη διάκριση και την επιβεβαίωση στη ζωή τους δεν θα τους λείψουν οι νέες ευκαιρίες και οι προκλήσεις για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να επιτύχουν στο μέλλον τους.


Νίκος Χατζητρακόσιας


Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής


Δήμου Φυλής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου