Με λαϊκό - δημοτικό γλέντι έκλεισαν τη σαιζόν οι Ηπειρώτες Ζεφυρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 8 Ιουλίου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού η μουσική βραδιά που οργάνωσε, στις μπασκέτες στην οδό Αλαμάνας, ο σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου.

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κώτσιας, καλωσόρισε τον κόσμο και αφού τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, ευχήθηκε καλή διασκέδαση στη λαϊκο-δημοτική βραδιά που οργάνωσε ο σύλλογος. 

Ο Δήμαρχος Φυλής ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία δύναμη και χαρά,με επιτυχίες στο σύλλογο ενώ συνεχάρη το νέο προεδρείο του “να είμαστε χαρούμενοι και υγιείς. Πολλοί έχουν πάει για μπάνιο αλλά εμείς είμαστε εδώ” είπε και κάλεσε τον Γιάννη Κώτσια στο βήμα. 

Τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα μετέφερε στον κόσμο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας και ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλό καλοκαίρι. 

Καλή θητεία στον Γιάννη Κώτσια και καλή βραδιά σε όλους ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής. 

Στην προσφορά όλων των προέδρων του συλλόγου υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και ζήτησε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο νέο προεδρείο. 

Ευχές για καλό καλοκαίρι απηύθυναν επίσης ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο εκπρόσωπος της πανηπειρωτικής ομοσπονδίας Μηνάς Ζέρβας.

Το χορό άνοιξε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και ο Ηπειρώτης πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας και ακολούθησε ο κόσμος που κράτησε ζωντανό με κέφι το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, η Αναπληρώτρια Δημάρχου και πρόεδρος της επιτροπής ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Γιώργος Αντωνόπουλος, Γιώργος Ραφτέλης και Τόλης Βαδεβούλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μιχάλης Ζουρίδης και Διονύσης Κατηφόρης, το μέλος του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Μηνάς Ζέρβας, η υποψήφια Δήμαρχος Φυλής Αγγελική Παπαδάτου, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων και πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Χριστοφυλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - και πρόεδρος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστος Ρούσας με μέλη του προεδρείου, εκπρόσωποι κομμάτων, συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου