Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Ερασμία Τέγου


 
Την υποψηφιότητα της οικονομολόγου Ερασμίας Τέγου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που θα εισφέρει προστιθέμενη αξία στην παράταξη. «Ανήκει στην ομάδα των νέων ανθρώπων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που σύντομα θα πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους. Είμαι πραγματικά περήφανος για την αγάπη των νέων μας για τον τόπο τους. Η Ερασμία διαθέτει ομαδικό πνεύμα και είναι οργανωτική, δραστήρια, και επικοινωνιακή. Όπως και τα άλλα παιδιά της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, αποτελεί χρυσή ελπίδα για το μέλλον του Δήμου Φυλής», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Ερασμία Τέγου δήλωσε:
Η πρόταση του Δημάρχου μας κ. Χρήστου Παππού να συμπορευτώ με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 , με ώθησε στο να οραματιστώ μαζί του και στο να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη του Δήμου μας, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και ειδικότερα για μας τους νέους που είμαστε και το μέλλον αυτού του τόπου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΜΙΑ ΤΕΓΟΥ
-Ζει και ολοκλήρωσε τις εγκυκλίους σπουδές της στα Άνω Λιόσια
-Είναι απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου
-Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων με ειδίκευση στη Λογιστική, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
-Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά
-Εργάζεται σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα, με αντικείμενο την οργάνωση, διαχείριση και εκπόνηση Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (E.Σ.Π.Α.).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου