Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Άννα ΤσακιράκηΤην υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Άννας Τσακιράκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια εργαζόμενη μητέρα που ενδιαφέρεται για τον τόπο μας. «Βλέπει ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και θέλει να βοηθήσει», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Άννα Τσακιράκη δήλωσε.
«Έχω την τύχη για πρώτη φορά να βιώσω μια προεκλογική εκστρατεία δίπλα σε έναν άνθρωπο με ήθος και όραμα για τον τόπο του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παππού που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στην εκλεκτή του ομάδα, δίνοντας του την υπόσχεση οτι όλοι μαζί, μια ομάδα, θα κάνουμε το καλύτερο για το τόπο μας και για το μέλλον των παιδιών μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ
Η Άννα Τσακιράκη κατοικεί στα Άνω Λιόσια. Είναι απόφοιτη Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα οδοντοτεχνήτριας και Σχολής του ΟΑΕΔ με ειδικότητα γραμματείας νομικών επαγγελμάτων. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου