Υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού η συνδημότισσά μας Άννα Δασκάλου

Την υποψηφιότητα της Άννας Δασκάλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνδημότισσά μας η οποία ενδιαφέρεται για την πόλη της. «Εντάχθηκε στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γιατί θέλει να πάμε, ενωμένοι, ακόμα πιο μπροστά», επεσήμανε.
Από την πλευρά της η Άννα Δασκάλου τόνισε.
«Με μεγάλη μου χαρά εντάσσομαι στο συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού, θέλοντας κι εγώ να εργαστώ, με όρεξη και νέες ιδέες, για τον τόπο που με μεγάλωσε και τώρα μεγαλώνει τα παιδιά μου. Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους με δύναμη και θέληση, που να δουλεύουν για να γίνει η πόλη μας πρότυπο για όλους. Ο Χρήστος Παππούς έχει αποδείξει ότι είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, Για την πόλη μας μόνος δρόμος είναι αυτός της υπέρβασης, μέσα από ην ολοκλήρωση μεγαλόπνοων έργων και την εκκίνηση νέων, που θα μεταμορφώσουν τον τόπο. Με τις δυνάμεις μου θα συνδράμω, όσο περισσότερο μπορώ, για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα, μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο του Ζεφυρίου. Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και το 1982 μετακόμισε με τους γονείς της στο Ζεφύρι, στο σπίτι που έχτισαν εκεί. Τελείωσε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στο Ζεφύρι. Είναι απόφοιτη της Σχολής Γεωπονίας του ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Με τα κοινά ξεκίνησε να ασχολείται τα τελευταία χρόνια, ευαισθητοποιημένη από τα προβλήματα της νέας γενιάς. Από το γάμο της έχει αποκτήσει δύο κόρες, η μεγαλύτερη των οποίων είναι, σήμερα, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου