Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Σόνια Καραμπουρνιώτη


 

Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Σόνιας Κραμπουρνιώτη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ανήκει στη νέα γενιά των ανθρώπων της παράταξης, που πιστεύουν ότι ο τόπος βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά και πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια. «Έχουμε πείσει τους νέους ανθρώπους ότι ανοίγουμε δρόμους και θέλουν να βοηθήσουν, ώστε να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.
Από την πλευρά της η Σόνια Καραμπουρνιώτη δήλωσε.
«Είμαι στο πλευρό του Χρήστου Παππού, από χρόνια, γιατί διαπιστώνω, όπως όλοι μας, ότι κάνει σημαντικό έργο στην πόλη μας. Θεωρώ καθήκον μου να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ
-Η Σόνια είναι κόρη του Γιώργου Καραμπουρνιώτη και της Ελένης Λιόση και γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Δημοτική Ενότητα Φυλής
-Σπούδασε Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)
-Έχει λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια, πάνω στο αντικείμενο σπουδών της, όπως “Σύγχρονες εξελίξεις στην Τεχνολογία Ασφαλτικών Προκατασκευών και Επισκευών” και “Σύγχρονες Εφαρμογές Μονώσεων για την προστασία κτιρίων”
-Ασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, στη Φυλή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου