Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Μελέτης (Μίλτος) Παπαδήμας


 



Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Μελέτη (Μίλτου) Παπαδήμα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τον τόπο μας. «Ζει και δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στη Φυλή και πιστεύει στο μέλλον της, αρκεί να δουλέψουμε όλοι γι΄αυτό. Διαθέτει πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και βοηθάει τη συλλογική προσπάθεια ως μέλος και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Μίλτος Παπαδήμας δήλωσε.
Αγαπώ τη Φυλή, τον τόπο που μας παρέδωσαν οι προγονοί μας και κατοικώ εδώ με την οικογένειά μου. Η Φυλή οφείλει πολλά στους δημότες της, όμως κι εμείς οι δημότες οφείλουμε πολλά στην πόλη μας. Έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε, μεθοδικά, για το μέλλον της, προκειμένου να μας ανταποδώσει την αξία που όλοι προσδοκούμε. Νιώθω χρέος μου να συμβάλω στα κοινά αυτού του τόπου, ώστε να τον αναβαθμίσουμε, με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
-Έχει δραστηριοποιηθεί, επαγγελματικά, στο χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης
-Από το 2019 μέλος και από το 2023 Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής
-Παντρεμένος με την Παναγιώτα Λιάκου, έχουν αποκτήσει δύο γιους, το Γιώργο που διατηρεί κατάστημα εστίασης στη Φυλή και το Δημήτρη, αξιωματικό του Εμπορικού Ναυτικού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου