Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Δημήτρης Γκόκας


 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Δημήτρη Γκόκα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τον τόπο μας. «Προβληματίζεται και προτείνει λύσει, πάντοτε με ενωτικό πνεύμα και διάθεση προσφοράς. Παράλληλα είναι φυσιολάτρης και δραστηριοποιείται, εθελοντικά, ως δύτης, για τον καθαρισμό των θαλασσών και των παραλιών», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκόκας δήλωσε.
«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Η επιλογή μου αυτή γίνεται, με στόχο να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στις γειτονιές του Δήμου Φυλής, προσπαθώντας, καθημερινά, με αποφασιστικότητα για το καλό της πόλης μας. Με έργα και ειλικρινή προσπάθεια, για την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΚΑΣ
-Κατοικεί, από το 1977, στα Άνω Λιόσια, με καταγωγή από την Άρτα
-Απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα σχεδιαστή δομικών έργων
-Εργάστηκε ως εργολάβος οικοδομών και στο Δήμο Φυλής
-Από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζεται ως αρχιτεχνίτης κτιριακών εγκαταστάσεων στην ΑΕ Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ), στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ
-Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την υποβρύχια κατάδυση και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε ομάδες καθαρισμού θαλασσών και παραλιών
-Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου