Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Νίκος Ακριβός

 Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Νίκου Ακριβού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει, ως εργαζόμενος, τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
«Παράλληλα, λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένος και προσηλωμένος στους στόχους που θέτει. Τον έχει εμπνεύσει η προσπάθειά μας, βοηθάει και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Νίκος Ακριβός δήλωσε.
«Από την εφηβική μου ηλικία ασχολούμαι και νοιάζομαι για τα κοινά και τον αθλητισμό, ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα, παρακολουθώντας και ζώντας καθημερινά τον αγώνα του δημάρχου Χρήστου Παππού για την αναβάθμιση και ανάπτυξη τις πόλης μας και βλέποντας τα έργα που υλοποιούνται, μετά από αυτή την προσπάθεια, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Δήμαρχο και θα τον ακολουθήσω στην ανοδική πορεία ανάπτυξης στην οποία οδηγεί τον δήμο Φυλής».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ
-Γεννήθηκε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια
-Απόφοιτος Γενικού Λυκείου
-Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής
-Εργάζεται επί 27 έτη στο Δήμο Φυλής, ως οδηγός
-Ασχολήθηκε, με επιτυχία, από μικρός με το ποδόσφαιρο και έφτασε στο επίπεδο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, με πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, στον Ακράτητο, στον Βύζαντα Μεγάρων, στον Αίαντα Σαλαμίνας, στον Μανδραϊκό κα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου