Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Τόλης Βαδεβούλης



Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Τόλη Βαδεβούλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που πρόσφερε, πολλά, την προηγούμενη τετραετία. «Συνεπής στο όραμά μας στήριξε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία. Είναι ένα άτομο που πιστεύει στη σημασία της πολιτικής ως εργαλείου για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων και επιδιώκει τη συμμετοχή των νέων στα κοινά. Στη νέα πενταετία, που ανοίγεται μπροστά μας, θα συνδυάσει τα νιάτα με την εμπειρία και τη γνώση και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Τόλης Βαδεβούλης δήλωσε.
«Στόχος μου ήταν πάντα να υπερασπίζομαι την αξία της αλληλεγγύης, των διεκδικήσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος με την απομάκρυνση της χωματερής. Πριν 4 χρόνια αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη του Χρήστου Παππού, γιατί διέκρινα στο έργο του αυτές τις αξίες.
Σήμερα μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι ο Δήμαρχος επαλήθευσε κάθε προσδοκία μου.
Μέσα από τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής, οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες βοηθιούνται αποτελεσματικά. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα περιστατικά πυρκαγιών και έντονων χιονοπτώσεων, με την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία και οι καθημερινές δραστηριότητες των πολιτών, τη στιγμή που η υπόλοιπη Ελλάδα παρέλυε. Οι συνεχείς ασφαλτοστρώσεις, οι νέες φωταγωγήσεις και σηματοδοτήσεις, οι νέοι χώροι πρασίνου και αθλητισμού κάνουν το δήμο μας να ξεχωρίζει.
Για τη χωματερή ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να μην λειτουργήσει καμία νέα εγκατάσταση στο Δήμο Φυλής και να μην χωροθετηθεί καμία εγκατάσταση στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή, με οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής.
Επιπλέον, ο Δήμος μας θα οδηγηθεί στην ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια με τη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων.
Τέλος, με την πρότασή μου να ενταχθεί (απεξάρτηση από την ΕΥΔΑΠ) το δίκτυο ύδρευσης του Ζεφυρίου στο Δήμο Φυλής, ώστε να πληρώνουν οι πολίτες χαμηλούς λογαριασμούς ύδρευσης, η ποιότητα ζωής τους θα βελτιωθεί αισθητά.
Δίπλα στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού έμαθα να ασχολούμαι έμπρακτα με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και να προσφέρω από θέση ευθύνης. Συμμετέχω ξανά στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού και δεσμεύομαι πως την επόμενη τετραετία θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και ακόμα πιο μεγαλόπνοα έργα».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΒΑΔΕΒΟΥΛΗΣ
-Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Μέτσοβο της Ηπείρου
-Μένει μόνιμα στο Ζεφύρι
-Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία
-Ασχολείται, από μικρός, με τα κοινά του Δήμου μας ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, μέλος του Συλλόγου Νέων Δήμου Φυλής, ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, μέλος Δομών Αλληλεγγύης
-Την τελευταία τετραετία είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, ο οποίος τον τίμησε με τις θέσεις του Αναπληρωτή Δημάρχου στον τομέα της Πρόνοιας, του υπεύθυνου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, νεανικής επιχειρηματικότητας, προγραμμάτων νεολαίας, φοιτητών και νέων επιστημόνων, του αντιπροέδρου ΝΠΔΔ Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου και του μέλους Δ.Σ. ΕΣΕ Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου