Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο αρχιτέκτονας Σπύρος Καμπόλης


 
Την υποψηφιότητα του αρχιτέκτονα Σπύρου Καμπόλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με διάθεση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συστρατεύεται ένας νέος άνθρωπος, με γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Καλωσορίζω το Σπύρο στην παράταξή μας και του εύχομαι καλούς αγώνες, προς όφελος των συνδημοτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Σπύρος Καμπόλης δήλωσε.
«Αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση και να στηρίξω την υποψηφιότητα του Χρήστου Παππού γιατί στο πρόσωπό του, ο Δήμος που μεγαλώσαμε, ζούμε, δημιουργούμε και που αγαπάμε έχει πολλά να κερδίσει για το παρόν και το μέλλον του».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ
-Γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στα Άνω Λιόσια
-Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές μου στο 1ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων
-Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κατά την διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε ημερίδες και παρακολούθησε σεμινάρια που αφορούσαν τον τομέα της Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων
-Εργάζεται σε τεχνικό γραφείο στις Αχαρνές όπου ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες, επιβλέψεις ιδιωτικών και δημόσιων κτιριακών έργων και μελέτες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου