Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Χρήστος Αποστολόπουλος


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Χρήστου Αποστολόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Δήμου μας από το 2014. «Συμμετέχει στα κοινά από ενδιαφέρον κι αγάπη για την πόλη μας και δραστηριοποιείται έντονα στη γειτονιά του και στον αθλητισμό», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε.
«Είμαι μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δίπλα στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού από το 2014, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ακολουθώντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Φυλής, με αίσθημα εθελοντισμού και ενασχόλησης με τα κοινά και θέλοντας να αφουγκράζομαι από κοντά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας Πάντα με αίσθημα ευθύνης, το 2019, ήμουν πάλι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος για την συνέχιση του έργου της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του Δήμαρχου μας Χρήστου Παππού. Οι πολίτες των Άνω Λιοσίων με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Άνω Λιοσίων και Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων μέχρι σήμερα. Σήμερα θέτω πάλι τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Δήμου Φυλής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο του για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας και των παιδιών μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
-Γεννήθηκε και έχω μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια
-Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
-Παντρεμένος με δύο παιδιά 19 και 13 ετών
-Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας έχοντας την έδρα της επιχείρησης του στον Δήμο Φυλής
-Διετέλεσε Πρόεδρος στον Σύλλογο Δροσούπολης, που με το υπόλοιπο ΔΣ την επόμενη διετία είχαν ένα τεράστιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο με κορωνίδα την δημιουργία της εκδήλωσης "Δρόμος Ζωής", έναν αγώνα δρόμου συμβολικό ενάντια στον καρκίνο του μαστού
-Προσφέρει ανιδιοτελώς στο ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας, τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων, από την θέση του Προέδρου, με τεράστιο πολιτιστικό, αθλητικό και ευρύτερα κοινωνικό έργο, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Β' Εθνική κατηγορία0 comments:

Δημοσίευση σχολίου